Besøk på garden og setra
Heile året Grupper på opp til ca. 50, 1 time – lengre tid etter avtale. Tilsvarande opplegg på gard og seter, alt etter tid på året og ynskje. Pris etter avtale
Juni-sept/okt
”Ei vandring i tid, lukt og smak” – formidling av historie og tradisjonar, oppleving av ysting og smaksprøvar med hovudvekt på ost, karamell og andre geitprodukt. Saft, sider og urte-eddik frå økologisk frukthage. Alle produkt utan kunstige tilsettingar.
Pris etter avtale
Serverer lunsj med garden sine produkt eller andre måltid etter avtale. Spesialitet: mat frå naturen i naturen – bål, grilling, grop.
Tilbyr faglege opplegg for grupper med særlege interessar innan: historie, seterdrift og seterkultur, naturvern, småskala foredling og bygdeutvikling – frå pilotprosjekt til viktig næring med ringverknader.
”Herdalskaramell”
karamell av geitmjølk kokt i jerngryte, fleire variantar med smak/krydder frå økologisk hage og Herdalen
Heile året, større parti etter avtale
Pakka i spon-øskjer med motiv frå Herdalssetra
– naturell
– med hasselnet
– med hasselnet og frukt
Geitost Etter tinging
Brunost kokt i jerngryte
Salatost (i olje og eigenprodusert økologisk eddik og urter frå naturen)
Geitkjøt
Sesongvare, elles etter avtale
Kjekjøt, grill/gryteferdig
Kjekjøt, urtemarinert, grill/gryteferdig
Stabburstørka:
– spekepølser av geit m/ krydder-urter frå fjellet (ca. 900 gram)
– sider av geit (pinnekjøt)
– speka lår av geit
– spekemør av geit med krydder-urter frå fjellet